Proactol™ Hellas ∙ Χάπια Αδυνατίσματος

Αναθεωρηση, πληροφοριες και οδηγος αγορας για το Proactol™ στην Ελλαδα

Ένας στους τέσσερις υπέρβαρους ενήλικες αισθάνεται ότι ο περίγυρος τον κρίνει με βάση την εμφάνισή του και τον υποτιμά. Μάλιστα, αυτή η αίσθηση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει ο Δείκτης Μάζας Σώματος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανευρωπαϊκής έρευνας που δόθηκαν στην δημοσιότητα με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Παχυσαρκίας, στις 21 Μαΐου.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 8.500 ενήλικες με Δείκτη Μάζας Σώματος 28 και άνω, σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μια τόσο μεγάλη έρευνα για τις απόψεις και τα συναισθήματα των υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων και καταδεικνύει τις τάσεις προς την παχυσαρκία, τα μοτίβα προσπάθειας απώλειας βάρους, καθώς και τα βήματα που οδηγούν στο σωστό αδυνάτισμα και την προάσπιση της υγείας.

Όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα της έρευνας, μεγάλη επιρροή στη διαμόρφωση υψηλού Δείκτη Μάζας Σώματος ασκούν ο καθιστικός τρόπος ζωής, η υπεραπασχόληση, οι «γρήγορες» τροφές και το να τρώει κανείς ασχέτως του αν πεινάει ή όχι.

Ειδικότερα στην Ελλάδα:

  • Τα διατροφικά «λάθη» (π.χ. λιπαρά, τηγανητά φαγητά) σε ποσοστό 54% των ερωτηθέντων, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού (σε ποσοστό 51%), η κατανάλωση snacks (σε ποσοστό 36%) και η υπεραπασχόληση (σε ποσοστό 35%) ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την παχυσαρκία.
  • Tο 70% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι συνηθίζει να τρώει στη δουλειά ό,τι τρώνε και οι άλλοι στην εταιρεία, ενώ ένα ποσοστό 34% πολλές φορές τρώει ανεξάρτητα από το εάν πεινάει ή όχι. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα ποσοστό 34% αποκάλυψε ότι συνηθίζει να τρώει για να νιώθει καλύτερα.
  • Οι άντρες τρώνε μεγάλες ποσότητες σε ποσοστό 54%, ενώ είναι πολύ απασχολημένοι για να προσέχουν τι τρώνε και να ασκούνται. Παράλληλα, το 23% των ερωτηθέντων αποδίδουν το πάχος τους στην χρήση αλκοόλ.
  • Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά αποδίδουν τα περιττά κιλά στην κατανάλωση snacks (41%), καθώς και στην εγκυμοσύνη (30%) ή κάποιο πρόβλημα υγείας (33%).

Συνολικά πάντως, στην έρευνα διαπιστώνεται ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι τείνουν να έχουν συναισθηματική σχέση με το φαγητό, και παρορμητικές συνήθειες ως προς τον τρόπο και την ποσότητα φαγητού που καταναλώνουν. Με άλλα λόγια, το φαγητό στην περίπτωση των υπέρβαρων δείχνει να τρέφει πρώτα τα συναισθήματα και μετά το σώμα, γι’αυτό και οι προσπάθειες απώλειας βάρους συχνά αποβαίνουν άκαρπες.

Σημαντικά είναι τα ευρήματα της έρευνας όσον αφορά τα μοτίβα και τις μεθόδους που υιοθετούνται για την απώλεια βάρους. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 26% των υπέρβαρων Ελλήνων σε σύγκριση με τον πανευρωπαϊκό δείκτη 14% δεν έχουν προσπαθήσει ποτέ να χάσουν βάρος. Από τα άτομα που έχουν προσπαθήσει να αδυνατίσουν ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφοροποίηση στο επίπεδο του κινήτρου μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ειδικότερα, οι άνδρες, σε ποσοστό 51%, επιθυμούν να αδυνατίσουν κυρίως για να ζήσουν περισσότερο, ενώ οι γυναίκες, σε ποσοστό 61%, θέλουν να χάσουν βάρος για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι δίαιτες ξεκινούν πάντα από καλές προθέσεις για υγεία, μακροζωία και αυτοεκτίμηση, αλλά τελικά επικρατεί η παρορμητικότητα και τα αποτελέσματα δεν έχουν διάρκεια. Σύμφωνα μάλιστα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι Έλληνες συμμετέχοντες προσπαθούν να χάσουν βάρος κατά μέσο όρο εδώ και τρία χρόνια. Ειδικότερα εκείνοι με Δείκτη Μάζας Σώματος μεγαλύτερο του 36 δήλωσαν πως προσπαθούν να αδυνατίσουν εδώ και 6 χρόνια. Συνολικά πανευρωπαϊκά, φαίνεται ότι το 45% των γυναικών και το 38% των ανδρών που έχουν προσπαθήσει τουλάχιστον 1 φορά να χάσουν βάρος δηλώνουν ότι έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν, ενώ μόνο 25% του συνόλου πέτυχαν να χάσουν βάρος και να το διατηρήσουν.

Σε ότι αφορά τη μέθοδο που ακολουθούν, 1 στους 3 ερωτηθέντες δεν έχει συμβουλευτεί ποτέ κάποιον ειδικό πάνω σε θέματα απώλειας βάρους, ενώ οι τρόποι στους οποίους καταφεύγουν οι υπέρβαροι ενήλικες για να χάσουν βάρος είναι: η επιλογή τροφών με χαμηλά λιπαρά σε ποσοστό 58%, οι δίαιτες χαμηλών θερμίδων σε ποσοστό 26% και το γυμναστήριο σε ποσοστό 25%.

Από τη μία πλευρά η πλειονότητα των ανδρών προσπαθούν να αδυνατίσουν φτιάχνοντας ένα δικό τους πλάνο δίαιτας, ενώ οι γυναίκες επιδιώκουν τη μείωση των λιπαρών για να χάσουν βάρος. Πάντως η «δίαιτα» φαίνεται ότι είναι βασικός εχθρός του αδυνατίσματος, ενώ όσο περισσότερες οι προσπάθειες αδυνατίσματος και όσο συχνότερα προκύπτει το

xapia adynatismatos proactol

Xάπια Aδυνατίσματος Proactol™ διαθέσιμα από την Proactol™ Hellas

φαινόμενο «yo-yo» δηλαδή ο κύκλος του «παχαίνω-αδυνατίζω», τόσο περισσότερο καταλήγει ο υπέρβαρος εντέλει στην παραίτηση και στην εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας. Πάντως, ποσοστό 26% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι βαριέται και τις δίαιτες και τη γυμναστική.

Ωστόσο στην δύσκολη αυτή μάχη για το αδυνάτισμα υπάρχει ένας σύμμαχος που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της δίαιτας και σας βοηθά να παραμένετε στον σωστό δρόμο.
Το Proactol είναι ένα βοήθημα αδυνατίσματος που δεσμεύει μέρος του λίπους που καταναλώνετε και σας βοηθά να φτάσετε στον στόχο σας γρηγορότερα.
Είναι απολύτως ασφαλές και δεν έχει καμία κλινικώς γνωστή παρενέργεια ενώ φέρει σήμανση CE και έχει Παγκόσμια έγκριση κυκλοφορίας.

Παραγγείλτε άμεσα το Proactol™
Επισκεφθείτε τη σελίδα με τα Κουπόνια έκπτωσης και κερδίστε συνολικά μέχρι και
50% έκπτωση στην τιμή του Proactol™

Γράψτε απάντηση